SUVE SLAVINE U ČETVRTAK: Deo Čukarice bez vode od 8 do 16

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUVE SLAVINE U ČETVRTAK: Deo Čukarice bez vode od 8 do 16

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Čukarici sutra od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Kneza Višeslava, Kraljice Katarine, Blagoja Parovića i Steve Todorovića.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće, navodi se u saopštenju. Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe, a njihove ekipe će se truditi da radove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << završe u najavljenom roku. Sve informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs .

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.