SUPROSTAVIO SE TRAMPU: Komesar Njujorške policije zabranio da se hvataju migranti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2017, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPROSTAVIO SE TRAMPU: Komesar Njujorške policije zabranio da se hvataju migranti

Stav Njujorške policije je da ljudi imigracionog statusa mogu da traže pomoć bez ustezanja, napetosti ili straha

Potera administracije američkog predsednika Donalda Trampa za imigrantima koji su bez dokumenata naišla je na zid u Njujorku, javlja "Ej-Bi-Si njuz" koji navodi da je komesar tamošnje policije poručio da njujorški policajci neće delovati po administrativnim nalozima koje izdaju federalni imigracioni agenti.

Foto: Profimedia

- Od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kritične je važnosti da svi koji dođu u kontakt sa njujorškom policijom, bilo kakav da im je imigracioni status, bude u stanju da se identifikuje ili traži pomoć bez ustezanja, napetosti ili straha - naveo je O’Nil.

O’Nil je to saopštio policajcima Njujorka putem internog memoranduma u koji je uvid imala ova američka televizija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.