SUKOB: Mirčić psovao majku Paroviću

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB: Mirčić psovao majku Paroviću

Nikakve svađe nije bilo, nisam Paroviću rekao da je lopov, rekao je Mirčić

NOVI SAD - U Skupštini Novog Sada juče je došlo do svađe između Milorada Mirčića, potpredsednika SRS, i Miroslava Parovića, predsednika političke organizacije Treća Srbija.

Mirčić je Parovića nazvao lopovom, a prema pisanju nekih medija, i opsovao mu majku. Naime, do sukoba je došlo nakon sednice, kad su predstavnici LSV, DS i SRS davali izjave medijima - Mirčić je stajao pored, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Parović je prošao pored njega i dobacio da je „očito da im dobro funkcioniše koalicija“, što je Mirčića razbesnelo. Do te mere da je Paroviću rekao da je lopov.

- Imali smo dijalog, ali nije došlo do fizičkog obračuna, kako pišu neki mediji. Komentarisao sam da im koalicija odlično funkcioniše, na šta mi je Mirčić rekao da sam lopov. Nisam čuo da me je opsovao, ali dok je odlazio, možda je i rekao, pa su čuli ljudi koji su tada bili oko njega - kaže u razgovoru za Kurir Parović, dok Mirčić tvrdi da nikoga nije vređao:

- Posle sednice mi je rekao da sprema humanitarnu pomoć za Novorusiju i da ima ideju za predlog zakona reprogama dugova stanovništva prema državnim firmama. Nikakve svađe nije bilo, nisam Paroviću rekao da je lopov. Jedini kriminalac za mene je Tomislav Nikolić.

Treća Srbija izdala je saopštenje u kojem je navela da je jučerašnja sednica Skupštine na svetlost dana izvela novi politički savez - LSV, SRS i DS, te da se može pretpostaviti da će upravo SRS podržati Pajtićev kabinet posle najnovije pokrajinske krize.

(K. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.