SUDBINE Posle ovog nastupa u životu Ivane Negativ sve se promenilo

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDBINE Posle ovog nastupa u životu Ivane Negativ sve se promenilo

Nakon što je prilikom gostovanja u šou programu "Ko je kod Koje" otpevala legendarnu pesmu "Janičar", Ivana Peters požalila se da se ne oseća dobro.

Ivana je prvo svojim sjajnim izvođenjem čuvene pesme "Janičar" oduševila publiku, a zatim je usledio šok, kada je objavljena vest da je Ivana doživela srčani udar.

Podsetimo, nakon što je snimanja Ivana je otišla u šminkernicu i prijateljima rekla da se ne oseća dobro.

Pošto su znali da ona inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije dobrog zdravlja pozvali su njenog bivšeg supruga Aleksandra koji je odmah došao, jer je osećao i znao da je nešto ozbiljno u pitanju.

Po Ivanu je tada došla Hitna pomoć i ona je odvezena u bolnicu gde je operisana. U bolnici se zadržala nekoliko dana, a onda je prešla na kućno lečenje.

Milan Zlatanović Zmolen, pevačicin prijatelj i bivši gitarista benda „Negativ“ potvrdio je da se Ivana nakon operacije oseća sve bolje. On je otkrio i da je Ivana infarkt shvatila kao opomenu da prikoči i odredi prioritete u životu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle ovog nastupa u životu Ivane Negativ sve se promenilo

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2015

Nakon što je prilikom gostovanja u šou programu "Ko je kod Koje" otpevala legendarnu pesmu "Janičar", Ivana Peters požalila se da se ne oseća dobro...Ivana je prvo svojim sjajnim izvođenjem čuvene pesme "Janičar" oduševila publiku, a zatim je usledio šok, kada je objavljena vest da je Ivana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.