STUDENTI, KRENITE U POTRAGU ZA POSLOM: U ponedeljak počinje Džob Fer 2014

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STUDENTI, KRENITE U POTRAGU ZA POSLOM: U ponedeljak počinje "Džob Fer 2014"

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Džob fer 14 - Kreiraj svoju budućnost" biće održan po 10. put, u ponedeljak i utorak, 3. i 4. novembra, u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Studentske organizacije BEST Beograd i EESTEC LK Beograd će i ove godine posetiocima predstaviti mogućnosti zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Cilj projekta, koji organizuju studenti volonteri, jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << smanjenje nezaposlenosti mladih i sprečavanje "odliva mozgova" u inostranstvo, što je u oblasti tehničkih nauka veoma izraženo. Sajam godinama unazad predstavlja vezu izmedju obrazovnog sistema Srbije, kompanija kao poslodavaca i studenata.

Studenti će moći da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija iz tehničko-tehnoloških struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi. Sajam studentima nudi priliku da besplatno prisustvuju radionicama i predavanjimao tome koja znanja i veštine je potrebno da razvijaju kako bi se bolje zaposlili.

Planirana su brojna predavanja i tribine, medju kojima i open spejs tehnolodži (Open Space Tećnology) koncept radionica, koji će studentima, kompanijama i stručnjacima obezbediti prostor da zajedno rade na trenutnim tehnološkim problemima u zemlji, i predstave trendove u strukama zastupljenim na sajmu ove godine.

Studenti će tokom sajma, imati priliku i da učestvuju u razgovorima za posao. Prijavljivanje je putem popunjavanja formulara na sajtu sajma. Kompanije koje nude razgovor za posao su Erikson, Vip, Mocart, Telesajn, Zuhlke, Orion i Aseko.

Na sajmu će svoj štand imati i Nacionalna služba za zapošljavanje, koja će kroz promociju svojih usluga i aktuelnih programa, predstaviti mladima koncept aktivnog traženja posla.

Sajam su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Univerzitet u Beogradu, svi tehničko-tehnološki fakulteti i Fondacija "Ana i Vlade Divac".

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak počinje "Džob Fer 2014"

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "Džob fer 14 - Kreiraj svoju budućnost" biće održan po 10. put, u ponedeljak i utorak, 3. i 4. novembra, u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu...Studentske organizacije BEST Beograd i EESTEC LK Beograd će i ove godine posetiocima...

Nastavak na Blic...

DŽOB FER: Studenti, sajam poslova 3. i 4. novembra!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014

Tokom dva dana, studenti će moći da se upoznaju sa velikim brojem kompanija iz tehničko-tehnoloških struka, saznaju više o poslovima i praksama u ponudi, a moći će i besplatno da prisustvuju radionicama i predavanjima..BEOGRAD - Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.