STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA AUTO PUTU: Otac gledao kako mu ćerku i ženu guta vatra! Od muke VRIŠTAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE NA AUTO PUTU: Otac gledao kako mu ćerku i ženu guta vatra! Od muke VRIŠTAO! (VIDEO)

Supruga i ćerkica su slučajno stradali kada se sin vlasnika poznatog lanca prodavnica u punoj brzini zakucao u njih na parkingu

Mladi sin grčkog milionera izgubio je kontrolu silazivši s autoputa između Atine i Delfija nad svojim pošeom i zabio se u parkirani automobil koji se nalazio na parkingu. U stravičnoj eksploziji koju su zabeležile nadzorne kamere poginulo je četvoro ljudi.

Džordž Vakakis (24), sin vlasnika lanca supermarketa Džambo i njegov suvozač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostali su na mestu mrtvi, kao i 33-godišnja majka i njeno dete koji su bili su hondi sivik parkiranoj kraj zgrade.

Snimak koji se odmah proširio internetom prikazuje porše koji se brzinom od 200 na sat zabio u hondu, a udarac je bio toliko jak da su oba vozila udarila u zgradu i eksplodirala.

Suprug (41) poginule žene zaustavio se na odmorištu kako bi otišao u wc, kada se porše zaleteo u njegovu hondu. Video je scenu i izjurio iz wc-a vrišteći, no njegovu porodicu već je progutala vatrena buktinja. Pokušao je da im pomogne, ali nije uspeo i uprkos šoku uspeo je da pozove policiju i vatrogasce.

Jedan od preminulih iz poršea izbačen je iz auta prilikom udara, ali umro je od povreda, dok je drugi poginuo unutar automobila.

Vakakis je bio u Grčkoj u poseti svojoj porodici tokom kratkog odmora od svojih studentskih obaveza u Sjedinjenim Američkim Državama.

[VÍDEO] La muerte a 200 km/h en su Porsche del joven hijo de un multimillonario griego: George Vakakis, que iba al volante, perdió la vida… pic.twitter.com/Vj4BL94uSW

— Sandy Mejia (@1SandyMejia) February 28, 2017

Policija je pokrenula istragu te su izjavili kako je poršeom jurio znatno brže od dozvoljenih 120 kilometara na sat.

Vakakis mlađi bio je smatran budućim naslednikom očevog carstva koje uključuje više od 80 prodavnica širom sveta od kojih su 52 u Grčkoj.

U 2015. godišnja dobit Džamba procenjena je na 568 miliona evra.

Niko iz porodice Vakakis još nije komentarisao nesreću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.