STRAVICNA-PRICA-PREZIVELIH-PUTNIKA-Oprostili-smo-se-od-zivota

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVICNA-PRICA-PREZIVELIH-PUTNIKA-Oprostili-smo-se-od-zivota

U niški Klinički centar Niš dva vozila Hitne pomoći iz Sokobanje dovezla su sedam osoba. Međutim, jedan od putinka preminuo je na putu do Urgentnog centra.

Prvo smo udarili u drvo debelo pola metra. Ono je puklo, a mi smo se zabili u breg, pa prevrnuli. Nastala je vriska, kuknjava. Vozač je plakao i držao se za rebra i on je bio polomljen. Srča na sve strane, pukla stakla, odvalila se vrata. Ja sam se zaglavila ispod sedišta, jedva sam se izvukla – ovako nesreću kod >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Sokobanje opisuje Gospođinka Manojlović (75) iz sokobanjskog sela Jezero.

Nesrećna žena doživela je veliku psihičku traumu jer je jedan od putnika umro. Ona je prošla mnogo bolje.

- Boli me sve, najviše kuk, ali kažu da mogu da idem kući, da su sve pogledali i da nisam teško povređena – priča starica.

U niški Klinički centar dva vozila Hitne pomoći iz Sokobanje dovezla su sedam osoba. Nažalost, jedan od povređenih putnika preminuo je na ulazu u Niš.

- Do ulaska u Niš on je još davio znake života. Međutim, tu je prestao da diše. Pokušali smo da ga oživimo, ali sve je bilo uzalud. Imao je teške povrede glave u vidu preloma lobanje – kazala je Nila Ilić, lekarka sokobanjske Hitne službe.

Goran Stanojević, pomoćnik direktora niškog Kliničkog centra saopštio je da jetroje povređenih zadržano na lečenju u Urgentnom centru, jedan na Grudnoj hirurgiji, a da je dvoje pušteno na kućno lečenje.

- Najteže je povređen pacijent koji je na Grudnoj hirurgiji. On ima višestruki prelom rebara i unutrašnje povrede – kazao je Stanojević.

U niškoj bolnici, ali sa lakim povredama, zadržan je na lečenju i vozač autobusa Bojan Radovanović.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.