STRAVIČNA PRIČA DEVOJČICE: Postala majka sa 13 godina posle silovanja

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA PRIČA DEVOJČICE: Postala majka sa 13 godina posle silovanja

Pre dve godine neverovatna devojčica Ešli (13) iz Indijane bila je silovana od druga njenog brata i ostala je trudna. Ešli je tužila silovatelja i on je optužen po tri tačke jer Ešli nije bila njegova jedina žrtva.

Ova priča pogodila je ljude širom sveta jer je ova hrabra devojčica rešila da ne abortira i rodila je prelepog dečaka koga je nazvala Ejden.

Ešli koja sada ima 15 godina završava srednju školu i adaptira se u ulozi studenta i majke. Nakon rođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ejdena, Ešli se vratila u školu i doživela šok kada je otkrila da dečak koji je osuđen za silovanje ide u njenu školu. Njen silovatelj, koji je takođe bio maloletan, u javnosti je bio zaštićen pa niko nije znao njegov identitet.

Ešli je brzo ispisana iz škole zahvaljujući njenim roditeljima i ubačena je u alternativnu školu, kako bi mogla da nastavi studiranje bez incidenata.

Prošlog avgusta, Ešlina porodica suočila se sa još jednom strašnom tragedijom. Njen brat je ubijen od strane pijanog vozača dok je vozio bicikl nedaleko od kuće. Počinilac nikada nije identifikovan. Ovaj tragičan događaj devastirao je ovu porodicu, ali uz pomoć porodice i prijatelja, oni su uspeli ponovo da stanu na noge kao porodica.

Iako put nije bio lak, Ejdan sada ima 18 meseci i svojoj majci je pružio puno ljubavi za koju je mislila da je nestala u njoj. Trenutno, Ešli ne dobija podršku od države Indijane, jer je to jedna od 31 zemlje koja nema zakon koji štiti dete začeto od silovatelja.

Ako Ešli zatraži bilo kakvu vrstu državne pomoći, oni će morati da novac traže od biološkog oca koji će onda imati i pravo na posete. Dok Indijana ne promeni ovaj zakon, Ešlini roditelji moraće da snose finansijsku odgovornost i brigu o Ejdenu.

(Share14.damn.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.