STRAVA I UZAS U SRBIJI Maloletnici PRETUKLI NASMRT BESKUCNIKA Zorana E.

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA I UZAS U SRBIJI Maloletnici PRETUKLI NASMRT BESKUCNIKA Zorana E.

Zoran Eredeljan koji je i preminuo zadobio je teške povrede glave, a usled jačine udaraca podlegao je povredama, dok se njegov prijatelj i dalje nalazi u teškom stanju

Beskućnik Zoran Erdeljan (50) iz Kikinde preminuo je u Novosadskoj bolnici usled teških povreda glave koje je zadobio u subotu uveče kad su ga fizički napali i pretukli nasmrt.

Dvojica mladića Dušan D. (25) i maloletni sedamnaestogodišnjak iz Kikinde, u subotu uveče napali su dvojicu beskućnika >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Zorana Erdeljana i Dragana Kneževića koji su sedeli na klupi u Mikronaselju u blizni igrališta za pse.

Kada su huligani prišli počeli su najpre verbalno da ih vređaju, a onda su nogama i rukama nasrtali na nemoćne beskućnike koji nisu mogli da se odupru udarcima dvojice mladića.

Foto: Telegraf

Zoran Eredeljan koji je i preminuo zadobio je teške povrede glave, a usled jačine udaraca podlegao je povredama, dok se njegov prijatelj i dalje nalazi u teškom stanju.

Policija je uhapsila Dušana D. i maloletnog Kikinđanina zbog sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda, a obojici je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(D.S.)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.