STRAŠNO: Pijani nasilnik pretukao ženu pred decom

Izvor: 24sata, 24.Nov.2014, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Pijani nasilnik pretukao ženu pred decom

Udarao me je gde je stigao dok su moja deca sve to gledala, vrištala i plakala. Njihovi krici odzvanjaju mi u glavi svake noći kad legnem da spavam.

Ovako za “Blic” priča Beograđanka Ivana Popović (38) koju je 12. novembra, oko pola osam ujutru, usred Nebojšine ulice u centru Beograda pretukao bahati vozač. Nakon što je nesrećnu ženu besomučno izudarao naočigled troje male dece, ovaj huligan star oko 25 godina dobio je samo prekršajnu prijavu.

- Vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sam petogodišnjeg sina u vrtić i dvojicu starijih od osam i 12 godina u školu. Dečko je stao kolima ispred nas i nije se pomerao. Svirnula sam mu dva-tri puta. Jednom mi je pokazao srednji prst, ali se i dalje nije micao - priseća se Ivana.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.