STIŽE SEDMO DETE: Anđelina i Bred proširuju porodicu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE SEDMO DETE: Anđelina i Bred proširuju porodicu!

Lepa glumica i njen mu su izjavili da nastavljaju sa planom da prošire svoju porodicu

Poznati par Anđelina Džoli i Bred Pit planira da do kraja leta usvoji još jedno dete. Ovog puta iz Sirije.

Naime, Anđelina je bila pogođena situacijom koju je videla dok je bila u ratom razorenoj Siriji. Lepa glumica i njen mu su izjavili da nastavljaju sa planom da prošire svoju porodicu.

Oni već imaju šestoro dece. Tri biološka deteta: Šilo (8), >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << blizance Noks i Vivijen (6) i  tri usvojena deteta : Medoksa (13) iz Kambodže, Paks (11) iz Vijetnama i Zaharu (10) iz Etiopije.

Izvor blizak paru je rekao da je Bred siguran da je pravo vreme da usvoje siroče. Verovatno će to biti devojčica.

(Žena)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Anđelina i Bred šire porodicu!

Izvor: Story, 19.Apr.2015

Anđelina Džoli i Bred Pit, foto: Profimedia..Poznati par Anđelina Džoli i Bred Pit planira da do kraja leta usvoji još jedno dete, ovog puta iz Sirije...Naime, Anđelina je bila pogođena situacijom koju je videla dok je bila u ratom razorenoj Siriji. Lepa glumica i njen kolega i suprug izjavili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.