STEFANOVIĆ POBEGAO POSLE UDESA: Uzeo skupštinska kola da se odveze 500 metara!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ POBEGAO POSLE UDESA: Uzeo skupštinska kola da se odveze 500 metara!

Sudar sa džipom Vozač Borka Stefanovića službenom „škodom superb“ sudario se sa crnim džipom. Stefanović nije sačekao policiju, već je napustio mesto udesa

BEOGRAD - Potpredsednik DS i šef poslaničke grupe te parije Borko Stefanović učestvovao je u udesu juče po podne u centru Beograda, nakon čega je pobegao, ne sačekavši policiju!

Manje čukanje

Kako saznajemo, skupštinska „škoda superb“, u kojoj je bio Stefanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sudarila se sa crnim džipom u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 63. Srećom, niko nije povređen. Prema saznanjima Kurira, Stefanović je uzeo skupštinska kola kako bi se njima odvezao do stana. I tu možda ništa ne bi bilo toliko čudno, da se njegov stan ne nalazi u blizini poznatog restorana „Madera“, koji je od zgrade Skupštine udaljen tek oko 500 metara.

- To je bilo najobičnije bahaćenje. Stefanović je uzeo službena kola da ga odvezu do stana, a brže bi stigao da je išao peške. I onda se desilo to što se desilo. Međutim, Stefanović nije imao ni minimalno pristojnosti da sačeka dolazak policije, već je rekao da mu se žuri i da mora da ide, iako je po zakonu morao da ostane - objašnjava za Kurir izvor iz policije. Borko Stefanović u izjavi za Kurir kaže da je došlo do manjeg „čukanja“.

Dogovorio se s vozačem

- Čovek sa crnim džipom izašao je iz svoje trake, tačnije naglo je skrenuo iz desne trake i malo nas udario. Nije krivica skupštinskog vozača. Ja sam razgovarao s vozačem džipa i sredili smo situaciju. Ništa nije bilo dramatično. Niko nije povređen, i to je najvažnije - izjavio je Stefanović.

On je negirao da je uzeo auto da bi otišao kući.

- Išao sam na sastanak u Beogradskoj ulici, a ne kući. Nisam pobegao, nego sam se dogovorio s vozačem da on ostane jer sam morao da stignem na taj sastanak. Inače, službena kola retko koristim - rekao je Stefanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.