STEFANOVIĆ I ANTIĆ: Pobeda Vučića, pobeda za budućnost Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ I ANTIĆ: Pobeda Vučića, pobeda za budućnost Srbije

Stefanović i Antić su danas posetili Surčin i Obrenovac gde su razgovarali sa građanima

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović i potpredsednik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić poručili su danas da Srbija svakog dana postaje bolje mesto za život i da zato 2. aprila treba da stane uz predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

, kojima je Stefanović zahvalio što su se okupili, kao i na energiji koju daju u podršci Vučiću.

Stefanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istakao da je pred nama još mnogo posla, ali da vlast razgovara sa svima u svetu, jer hoće nešto dobro za Srbiju - da se otvaraju fabrike, poboljša zdravstvena zaštita, povećaju penzije i plate.

- Naš posao je da radimo za vas, da vi budete zadovoljni i tada smo mi ispunili naš zadatak - poručio je Stefanović, a saopštila Srpska napredna stranka.

- Hoćemo da radimo za više radnih mesta, više novca, bolji život i kvalitetniju budućnost, da i vi i vaša deca imate budućnost u ovoj zemlji, a pobeda Aleksandra Vučića je upravo to, pobeda za budućnost Srbije - rekao je Stefanović, koji je i predsednik Gradskog odbora naprednjaka.

Antić je istakao da je u proteklih nekoliko godina urađeno mnogo da se promeni slika Srbije i dodao da Srbija nije više zemlja pred bankrotom, već zemlja koja ima perspektivu i svakog dana postaje bolje mesto za život.

- Vaša podrška i energija će nam dati snagu da u ovih nekoliko nedelja završimo veliki posao koji je pred nama, da se zajedno izborimo da Srbija dobije najboljeg za predsednika, da pobedi Aleksandar Vučić - istakao je Antić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.