ŠTA LI JE GLEDAO: Junajted dsaleko od Evrope, a Mojes kaže da igra dobro

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA LI JE GLEDAO: Junajted dsaleko od Evrope, a Mojes kaže da igra dobro

Imali smo dobar protok lopte, posed, kontrolisali veći deo meča, ali nismo imali potrebnu oštrinu u igri, a poklonili smo dva gola na užasan način, rekao je trener Junajteda

Mojes se izgubio.

Mančester junajted je poražen od Evertona (2:0) u 31. kolu engleske Premijer lige, čime se ne samo udaljio od plasmana u Ligu šampiona, već je pitanje hoće li od jeseni igrati evropska takmičenja, ali trener aktuelnog prvaka Engleske Dejvid >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mojes misli da je ekipa igrala dobro.

"Imali smo dobar protok lopte, posed, kontrolisali veći deo meča, ali nismo imali potrebnu oštrinu u igri, a poklonili smo dva gola na užasan način. Nema pogovora o penalu, velika greška, pošto bi lopta otišla u naručje De Hee", rekao je Mojes i dodao:

"Nismo imali završni pas, nismo ni igrali najpametnije u završnoj trećini meča i to je napravilo razliku. Učinićemo sve što možemo u poslednje četiri utakmice, moramo da se unapredimo u narednoj sezoni kako bismo imali veće šanse u nadmetanju za sam vrh tabele".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠTA LI JE GLEDAO: Junajted daleko od Evrope, a Mojes kaže da igra dobro

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014

Imali smo dobar protok lopte, posed, kontrolisali veći deo meča, ali nismo imali potrebnu oštrinu u igri, a poklonili smo dva gola na užasan način, rekao je trener Junajteda..Mojes se izgubio...Mančester junajted je poražen od Evertona (2:0) u 31. kolu engleske Premijer lige, čime se ne samo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.