ŠTA JE, BRE, OVO: Mimi Oro se polila i dobila rekordan minus na Jutjubu!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE, BRE, OVO: Mimi Oro se polila i dobila rekordan minus na Jutjubu!

Starleta je odlučila da učestvuje u humanitarnoj akciji tako što je polila čašu vode po grudima izazavši ogroman broj negativnih komentara

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, predstavila svoju verziju ledenog izazova, i to polivši se čašom vode po svojim grudima.

Starleta očito nije upoznata sa pravim smilom ovog globalnog izazova koji je pokrenut kako bi se skrenula pažnja na veoma tešku bolest amiotrofičnu lateralnu sklerozu (ALS) pa je pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je objavljen video na Jutjubu prikupila veliki broj negativnih komentara i dislajkova .

"Pridružujem se humanitarnoj akciji i izazivam voditelja Dejana Stankovića Kralja, Danijela Đurića i Dragana Markovića Palmu", izgovorila je Mimi Oro i čašu od 2 decilitra polila je po svojim grudima".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.