SRPKINJA ZAVELA AMERIKU: Mirjana Puhar (19) od ponavljačice do američki top modela

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJA ZAVELA AMERIKU: Mirjana Puhar (19) od ponavljačice do američki top modela

Školu je napustila sa 16 godina, a pre toga je stalno bežala sa časova, upadala u tuče i konstantno je bila pod radarom direktora škole, a sada se bori za titulu najboljeg modela među 14 drugih lepotica

Srpkinja ima šansu da osvoji titulu američkog top modela, a za tu titulu se takmiči protiv 14 drugih lepih lica u 21. sezoni rijaliti programa "America’s Next Top Model".

Mirjana Puhar, ipak, nije imala lak životan put. Rođena je u Sremskoj Mitrovici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali iz Srbije je sa porodicom izbegla za vreme sukoba na Kosovu. Najpre su otišlu u Njujork, ali ubrzo su se stacionirali u Severnu Karolinu gde joj se otac zaposlio kao električar, majka radi u restoranu, a mlađi brat je upravo krenuo u srednju školu.

Mirjanu je manekenstvo privuklo od malih nogu, i kaže da su prvi koraci bili još u 12. godini, ali je sve ozbiljnije postalo sa 17 godina.

Ipak, škola joj nije išla od ruke, pa ju je definitivno napustila sa 16 godina. Pre toga je stalno bežala sa časova, upadala u tuče i konstantno je bila pod radarom direktora škole.

"Bila sam divlje dete. Izlazila sam, zabavljala se i slično jer nisam imala dobar uticaj okoline na sebe", priča Mirjana koja dodaje da su roditelji bili besni kada su saznali da je napustila školovanje. Međutim, i oni su imali razlog za radovanje kada je napustila problematično društvo i uspela da "zaradi" diplomu i to baš pred kasting za šou.

Osim toga što je Srpkinja, ova manekenka je interesantna jer je ćemo je gledati u ljubavnom odnosu sa jednim od muških kandidata.

"Definitivno ćete gledati romantične scene između mene i jednog od momaka", rekla je Mirjana, ali pomalo čudi odgovor na pitanje da li ima dečka: "Ne. Trenutno nemam!"

Marijana je snimanje serijala, koje premijerno emitovano u ponedeljak, počela sa 18. godina (u međuvremenu je napunila 19) i to kao najmlađa takmičarka, ali i najniža.

Alo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.