SRCE MU PREPUKLO OD TUGE: Umro na sahrani svog  brata!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRCE MU PREPUKLO OD TUGE: Umro na sahrani svog brata!

Uoči početka mise čoveku je odjednom pozlilo i on se samo srušio i ostao da leži nepomično

BEČ - Na groblju u Matighofen (Mattighofen) u Gornjoj Austriji dogodila se prava porodična tragedija. Srce osamdesetčetvorogodišnjeg penzionera nije izdržalo gubitak brata i on je od tuge za njim preminuo na njegovovoj sahrani.

Čovek je iako ozbiljno narušenog zdravlja želeo po svaku cenu da prisustvuje polaganju urne svog preminulog brata (83) za koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je bio veoma vezan i oda mu poslednju poštu. Na misu je došao uprkos svojoj slabosti u pratnji medicinske sestre. Međutim uoči početka mise čoveku je odjednom pozlilo i on se samo srušio i ostao da leži nepomično.

Odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla. Lekari su pokušali da reanimiraju čoveka, međutim više ništa nisu mogli da učine, osim da konstatuju da je starac preminuo.

Zbog ovog tragičnog događaja misa je odložena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.