SRBIN-JE-ISPAO-NAJPAMETNIJI-Kad-Bata-Stojkovic-isprica-vic

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2014, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN-JE-ISPAO-NAJPAMETNIJI-Kad-Bata-Stojkovic-isprica-vic

U filmu "Idemo dalje" Bata glumi upravnika škole, druga Božura koji je ispričao jedan vema zanimljiv vic. I kako i Bata kaže: "Ja sad ne znam kako je to bilo... ", pa tako da vam ne bismo prepričavali najbolje je da pogledate sami

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Bata Stojković, uvek je imao zapažene uloge, a scene iz filmova u kojim je glumio prepričavaće se još mnogo godina.

Fimova u kojima je glumio je mnogo, a neki od njih su "Balkanski >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << špijun", "Maratonci trče počasni krug", "Ko to tamo peva"...

U filmu "Idemo dalje" Bata glumi upravnika škole, druga Božura koji je ispričao jedan vema zanimljiv vic. I kako i Bata kaže: "Ja sad ne znam kako je to bilo... ", pa tako da vam ne bismo prepričavali najbolje je da pogledate sami.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.