SRBI HARAJU ENGLESKOM: Ivanović, Tadić i Matić među najkorisnijim igračima Premijer lige

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI HARAJU ENGLESKOM: Ivanović, Tadić i Matić među najkorisnijim igračima Premijer lige

Od srpskih fudbalera najbolji indeks korisnosti ima igrač Čelsija Branislav Ivanović, koji je na devetom mestu. On ima indeks korisnosti 99. Na desetom mestu je fudbaler Sautemptona Dušan Tadić (96), dok je igrač Čelsija Nemanja Matić 13. sa indeksom 91

LONDON - Fudbaler Čelsija i španski reprezentativac Dijego Košta najkorisniji je igrač Premijer lige u dosadašnjem delu sezone.

Posle četvrog kola Košta zauzima prvo mesto sa indeksom 198. Na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mestu je fudbaler Sautemptona Morgan Šnajderlin sa 123, a potom slede Cesk Fabregas i Eden Azar (Čelsi), dok je peti igrač Svonsija Gulfi Sigurdson.

Od srpskih fudbalera najbolji indeks korisnosti ima igrač Čelsija Branislav Ivanović, koji je na devetom mestu. On ima indeks korisnosti 99. Na desetom mestu je fudbaler Sautemptona Dušan Tadić (96), dok je igrač Čelsija Nemanja Matić 13. sa indeksom 91.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.