SRAMOTNO PONAŠANJE KOMUNALACA: Umesto da pišu kazne, ćaskaju s bahatim vozačem

Izvor: NaDlanu.com, 17.Apr.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTNO PONAŠANJE KOMUNALACA: Umesto da pišu kazne, ćaskaju s bahatim vozačem

Pripadnici Komunalne policije Grada Beograda nisu kaznili, a ispostavilo se niti upozorili, vlasnika džipa zbog nepropisnog parkiranja na Obilićevom vencu.

Dok svoja ovlašćenja maksimalno koriste protiv putnika, najčešće žena, koji koriste usluge javnog prevoza a ne plaćaju karte, komunalni policajci retko sankcionišu bahate vozače koji se parkiraju gde im padne na pamet.

Novi slučaj (ne)rada i (ne)pravde komunalne policije u Beogradu zabeležio je jedan naš >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sugrađanin iz svoga doma na Obilićevom vencu. Ispred zgrade Tanjuga vozač je parkirao džipa s tamnim staklima na ulazu u garažu. Umesto da ga opomenu ili napišu kaznu, komunalni policajci su se siti i veseli izrazgovarali sa bahatim vozačem, koji se parkirao na nedozvoljenom mestu.

"Koliko sam pratio situaciju (nekih 5 min) ova trojka sa slike se lepo ispričala i vrlo srdačno pozdravila", napisao je očevidac.

Izvor: Anonymous Srbija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.