SPREMAJU SE NOVI SUKOBI: Delibašić bezbedan jedino u Crnoj Gori!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAJU SE NOVI SUKOBI: Delibašić bezbedan jedino u Crnoj Gori!

Traži zaštitu: Miloš Delibašić nije zvanično osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića, ali će se najverovatnije skloniti u Podgoricu. Tamo bi imao logističku podršku prijatelja Branislava Šaranovića

BEOGRAD - Zatišje pred buru!

Puštanje na slobodu Miloša Delibašića (29) moglo bi izazvati novu seriju ubistava na beogradskim ulicama, smatraju srpski stručnjaci za organizovani kriminal. Delibašić je, usled nedostatka dokaza, pre tri dana pušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz pritvora odlukom Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, gde mu se sudilo za pljačku beogradske zlatare „Izrael dajmond centar“, odakle je ukraden skupoceni nakit vredan oko tri miliona evra, a iako nije zvanično osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića (39), njegovo ime se dovodi u vezu s likvidacijom mlađeg brata Luke Bojovića!

Istraga policije

UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA PLAĆENO 20.000 EVRA

U nalogu za pokretanje istrage srpske policije navodi se da je Slobodan Šaranović organizovao likvidaciju Nikole Bojovića jer je bio uveren da je Nikolin brat Luka nalogodavac ubistva Slobodanovog brata Branislava 2009. Šaranović je, prema tom nalogu, podstrekivao Miloša Delibašića da napravi plan ubistva i platio je između 15.000 i 20.000 evra Saši Cvetanoviću, zvanom Pitbul, da ubije Bojovića. Koljenšića sumnjiče da je ilegalno doveo Cvetanovića u Srbiju.

Saslušanje

ŠARANOVIĆU ODREĐEN PRITVOR

Istovremeno sa oslobađanjem Delibašića, u Crnoj Gori je Šaranoviću i Koljenšiću određen pritvor i protiv njih je pokrenut postupak zbog ubistva Nikole Bojovića. Na teret im se stavlja teško ubistvo, za koje je predviđena kazna od 10 do 40 godina robije.

- Šaranović je osumnjičen za podstrekivanje, a Koljenšić za pomaganje - pišu crnogorski mediji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.