SPP: Hitno reformisati zdravstveni sistem

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPP: Hitno reformisati zdravstveni sistem

BANJALUKA - U RS je potrebno sprovesti korjenitu reorganizaciju zdravstvenog sistema sa stanovišta potreba građana i u skladu s ekonomskom moći države, smatraju u Stranci pravedne politike.

"Pravednjaci" ističu da je neophodno ostvariti privredni razvoj neophodan za ekonomsku održivost zdravstvenog sistema.

"Takođe, potreban je i ravnomjeran razvoj zdravstvenog sistema u svim dijelovima RS, kao i omogućavanje kvalitetne i besplatne zdravstvene zaštite stanovništva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Predlažemo i da se izvrši akreditacija fakulteta prema najvišim naučnim standardima", navodi se u saopštenju SPP-a.

Kada su u pitanju predstojeći izbori, a prema anketi SPP, Goran Zmijanjac, kandidat za člana Predsjedništva BiH, vodi sa više od 10 odsto u odnosu na Željku Cvijanović. Dragomir Jovičić, predsjednik SPP-a, i Milorad Dodik su gotovo izjednačeni, dok je Dragomir Keserović, nosilac liste SPP-a za NS RS, najpopularniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.