SPECIJALCI NADRLJALI: WC šoljom sa sprata gađao policiju!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALCI NADRLJALI: WC šoljom sa sprata gađao policiju!

Kada je policija došla da ispita napadača, on se sa svojim pitbulom zabarikadirao u kuću. Policajci su odmah u pomoć pozvali specijalnu jedinicu Kobre

MOSBURG - Dvojica pripadnka Kobri, specijalne jedinica austrijske policije, povređena su tokom intervencije zbog komšijske svađe u austrijskom Mosburgu.

Pijani mladić (24) preskočio je u sredu uveče ogradu i upao u dvorište komšije (59), počevši iz sve snage da ga udara pesnicama i preteći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mu da će da ga ubije. Sinovi napadnutog čovek dotrčali su i razdvojili ih, pri čemu se mladić povukao i otišao kući, a pedesetdevetogodišnjak je zbog zadobijenih povreda odvezen u bolnicu.

Kada je policija došla da ispita napadača, on se sa svojim pitbulom zabarikadirao u kuću. Policajci su odmah u pomoć pozvali specijalnu jedinicu Kobre.

Kada su specijalci došli, mladić je najpre sa sprata kuće na njih bacio tegove za vežbanje, a na kraju i WC-šolju! Dvojica specijalaca su tom prilikom povređena.

Pripadnici Kobri su tada preko terase ušli u kuću, gde ih je mladić dočekao sa bejzbol palicom. Tada su ga savladali i uhapsili. Odveden je najpe u bolnicu na trežnjenje, a potom u policijsku stanicu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.