SORAJA: NIKO ME VIŠE NEĆE ZVATI STARLETA: Diplomirala sam posle 8 godina!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJA: NIKO ME VIŠE NEĆE ZVATI STARLETA: Diplomirala sam posle 8 godina!

Teško sebe mogu da zamislim kao strogu i ozbiljnu profesorku u školi, kaže Vučelićeva

Starleta, pardon psihološknja, Soraja Vučelić diplomirala je psihologiju na državnom fakultetu u Beogradu. Sara kaže da joj sada pristaje zvanična titula psihologa, a ne starlete.

- Sad kad imam diplomu, niko me više neće zvati starleta – kaže, a prenosi 24sata.hr.

Soraja ipak još ne namerava da radi u struci. Kaže kako joj teško da zamisli sebe kao strogu i ozbiljnu profesorku u školi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SORAJA POSTALA PSIHOLOG: Sada kada sam diplomirala, više me niko neće zvati starleta!

Izvor: Press, 19.Sep.2014

Sada kada je dobila zvanje psihologa, moći će konačno da skine pečat "starlete" sa sebe.. - Sad kad imam diplomu, niko me više neće zvati starleta - kaže Soraja, a prenosi 24sata.hr.. .  . Ipak, ona još uvek ne planira da radi u struci jer, kako tvrdi, ne može sebe da zamisli kao strogu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.