SOK ZA VATROGASCE Bakici iz Negotina izgorela plantaza marihuane

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOK ZA VATROGASCE Bakici iz Negotina izgorela plantaza marihuane

Kada je vatrogascima iz Negotina javljeno da je izbio požar u pomoćnoj kući jednog domaćinstva u obližnjem selu Urovica, nisu ni slutili da će požar gasiti u laboratoriji marihuane!

Na zgarištu laboratorije otkriveno je 200 saksija “trave” i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da je ne odaju.

- Čim su vatrogasci ugasili požar, zaprepastili su se prizorom! Zatekli su 200 saksija sa marihuanom, sistem za ventilaciju, lampe, klima-uređaje, kalorifere… Zbog požara je sasvim slučajno otkrivena kompletna laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima - saznajemo od nadležnih.

Osumnjičena žena, videvši šta ju je snašlo, dosetila se kako da se izvuče i ponudila novac vatrogascima da je ne prijave!

Naravno, vatrogasci su odmah pozvali policiju. Jedan od vatrogasaca je u čudu kazao: “Aman, ugasismo požar u pravoj laboratoriji marihuane, kao na filmu”.

Protiv Dare T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"FILM" IZ NEGOTINA IMA NASTAVAK Vlasnica laboratorije za proizvodnju marihuane, koju su otkrili vatrogasci, iznela SVOJU PRIČU

Izvor: Blic, 10.Avg.2017

Dara T. (66), iz negotinskog sela Urovica, na čijem je imanju, nakon požara koji je izbio, pronađena najsavremenija laboratorija za proizvodnju marihuane, negirala je da ima veze sa tim delom, saznaje "Blic"...- Dara T. je kazala da sumnja da je laboratoriju u pomoćnoj zgradi, na njenom imanju u...

Nastavak na Blic...

Kod starice našli marihuanu dok su gasili požar

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2017

Novi detalji hapšenja šezdesetšestogodišnje Dare T. iz Urovice kod Negotina. Kada su vatrogasci videli laboratoriju kanabisa, vlasnica pokušala da ih podmiti POVRATNICA iz inostranstva Dara T. (66) iz Urovice kod Negotina, koja je uhapšena zbog sumnje da je u pomoćnom objektu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.