ŠOK U FRIZERSKOM SALONU: Mušterija priznala da već danima živi pored mrtvog supruga!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U FRIZERSKOM SALONU: Mušterija priznala da već danima živi pored mrtvog supruga!

Inspektori su u stanu bračnog para zaista pronašli beživotno telo čoveka, a obukcija je utvrdila da je bio mrtav više od 5 dana

INZBRUK - Jedan frizer iz Inzbruka ostao je šokiran kada mu je pre nekoliko dana u salon ušla starija gospođa,. inače redovna mušterija.

Dok joj je nameštao frizuru, mušterija mu je, iznenada, ničim izazvana, ispričala da joj je muž već duže vreme mrtav.

Do detalja je, potom, navela da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njegovo telo nalazi na podu u njihovom stanu i da ga je prekrila čaršavom. Trebalo je da prođe nekoliko trenutaka da se frizer, inače stariji gospodin, pribere i pozove policiju.

Inspektori su u stanu bračnog para zaista pronašli telo 89-godišnjaka, a obukcija je utvrdila da je bio mrtav više od 5 dana. Utvrđeno je i da je preminuo prirodnom smrću.

Njegova supruga imala je poslednjih godina psihičke probleme.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovijest iz salona: Mušterija priznala da živi pored mrtvog supruga!

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2015

Jedan frizer iz Inzbruka ostao je šokiran kada mu je prije nekoliko dana u salon ušla starija gospođa, inače redovna mušterija...Dok joj je pravio frizuru, mušterija mu je, iznenada, ničim izazvana, ispričala da joj je muž već duže vrijeme mrtav...Do detalja je, potom, navela da se njegovo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.