SOK U AUTOBUSU NA LINIJI 31 Stariji muskarac kamerom zakacenom na sandali snimao devojci ispod suknje

Izvor: medio.rs, 12.Jul.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOK U AUTOBUSU NA LINIJI 31 Stariji muskarac kamerom zakacenom na sandali snimao devojci ispod suknje

BEOGRAD - U Javnom prevozu na liniji 31, danas je došlo do skandala kada je, prema rečima čitateljke Kurira, stariji čovek imao kameru prikačenu za obuću kojom je "virio" devojci ispod suknje.

Prema rečima naše čitateljke (ime poznato redakciji), koja se našla u autobusu u kome je izbio skandal reč je o starijem muškarcu koji je vrlo pristojno izgledao.

"Stajao je iza doterane devojke u haljini. Kako se ona pomerala, tako se i on pomerao za njom i nameštao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svoje stopalo u sandali sa kamerom između prstiju ispod njene suknje. Ne bih ništa znala o tome, da jedan mlađi, masivan čovek nije povikao: 'Šta radiš to?' i odalamio ga po glavi. Svi su krenuli da brane tog starijeg da ga ovaj mlađi ne umlati", priča nam šokirana čitateljka i kaže da je vozač potom otvorio vrata, a "snimatelj" je pobegao.

"Onda je ovaj mlađi ispričao na glas svima šta se desilo. Devojka se rasplakala, pružila mu ruku i zahvalila se", dodala je naša čitateljka koja i dalje ne može da veruje čemu je danas prisustvovala u vozilu javnog prevoza.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.