SOK-Clan-ekipe-poginuo-na-snimanju-serije-Falling-Skies

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOK-Clan-ekipe-poginuo-na-snimanju-serije-Falling-Skies

Radnika obezbeđenja udario je kamion, a od siline udara, nesrećnom muškarcu su stradali unutrašnji organi. Člana ekipa popularne serije odmah su prevezli u bolnicu, a doktori su mogli da konstatuju smrt

Glumci i ekipa popularne naučno-fantastične serije “Falling Skies” u šoku su nakon što je radnik obezbeđenja poginuo na setu. Dok se snimalo ovo hit ostvarenje, nesrećnog čoveka udario je kamion i usmrtivši ga na licu mesta, prenosi Vancouver Sun.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << siline udarca, unutrašnji organi radnika obezbeđenja su stradali. Muškarac je odmah prevežen u bolnicu, a doktori su nažalost mogli da konstatuju smrt. Policija je sprovela istragu kako bi se utvrdilo šta se zaista desilo.

Inače, u seriji “Falling Skies” glavnu ulogu tumači glumac Noa Vajli, koji se proslavio igrajući doktora Džona Kartera u ostvarenju “ER”.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.