SLUŽILA SE RUŽINA VODICA IZ BOSNE: 8 stvari koje niste znali o Anđelininom i Bredovom venčanju!

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUŽILA SE RUŽINA VODICA IZ BOSNE: 8 stvari koje niste znali o Anđelininom i Bredovom venčanju!

Zavirite u detalje romantične ceremonije u dvorcu Miraval u Francuskoj

Torta, haljina, hrana koja se služila nakon ceremonije, muzika... to su stvari koje niste znali o holivudskom venčanju godine. Zavirite u detalje romantične ceremonije u dvorcu Miraval u Francuskoj.

TORTA JE DOMAĆA

Par se zaista pobrinuo oko budžeta pa umesto da unajmi poslastičare koji bi umesili tortu, oni su te čarolije prepustili svojoj deci. Njihov sin Paks i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijatelji uživali su u neredu i pečenju torte za veliki dan.

GOSTI SU JELI BRANCINA

Nije samo torta bila domaća, već su gosti mogli da uživaju i u domaćoj hrani posle ceremonije. Na stolu je bila poslužena domaća šunka, sir i sveže ulovljeni brancin. Osim toga uživali su u crvenom vinu i bosanskoj ružinoj vodici.

CRTEŽI NA NJENOJ VENČANICI

Na haljini su nacrtane mede, cveće, zebre, zećevi. Ajfelova kula, avioni i po koja bezobrazna reč. Čast da ukrase haljinu takođe su imala deca supružnika.

DECA SU ORGANIZOVALA SVOJE ULOGE

Deca nisu pravila haos kada je došlo vreme da se organizuje veliki dan. Bred i Anđelina su rekli da su deca odabrala svoju garderobu i organizovali svoje obaveze, prenosi mirror.co.uk - Na primer, Knoks voli da vodi računa o novcu kao i o žiru na jastučiću pre nego što se stavi prsten - naveo je par.

TAJNA ZA MEDENI MESEC

Anđelina (39) i Bred (50) sada idu na Maltu da snime svoj zajednički film posle 10. godina i to pored mora. Ali to nije tako romantično kao što mislite. Par je naglasio da snima film o paru koji je nesrećno venčan. Čudan medeni mesec.

INTIMNI TRENUCI

Sva deca su uzbuđena zbog svojih roditelja koji su se napokon venčali. Šiloh i Knoks su držali prstenje i nestrpljivo čekali da se svi spreme.

MUZIKA NA VENČANJU

Bred je slatko pevušio “Here comes the bride” sa decom i gostima kada je Anđelina ušla u kapelu i uputila se ka oltaru. Takođe je Anđu pratio tradicionalni venčani marš.

USPOMENA NA ANĐELININU MAMU

Uvek razmišljaju o porodici pa tako i na njihov dan. Bred je imao ugraviran kamen na mestu gde će vezati čvor. Kamen je u čast Anđelinine mame koja je preminula od raka jajnika 2007. godine.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.