SLOVENSKA-LEPOTICA-Ovako-je-Sofija-osvojila-sve-u-Pinkovim-zvezdicama-

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOVENSKA-LEPOTICA-Ovako-je-Sofija-osvojila-sve-u-Pinkovim-zvezdicama-

Ja bih rekla - estetika školskog. Koliko god ona dobro pevala, tu se vidi njena odmerenost i odmerenost njene ličnosti - pohvalila je Leontina Sofijin nastup

Sofija je večeras pesmom “Okeani” Jelene Tomašević osvojila sve članove žirija “Pinkove zvezdice“. Marijana nije propustila priliku da, sa pravom, pohvali Sofijin nastup.

- Kada sam se podigla i videla je u ovom žutom, kao neko Sunce da je ušlo u studio i obasjalo nas. Lepo si pevala i lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << si se kretala po bini – započela je komentarisanje Jelena.

Goca je potvrdila Jelenine reči. Hariju se svidelo što je na svoj način otpevala pesmu. Sa druge strane, on je primetio da joj je “falilo gasa” na krajevima pojedinih reci.

- Ja bih rekla – estetika školskog. Koliko god ona dobro pevala, tu se vidi njena odmerenost i odmerenost njene ličnosti. Sve je spakovala gde treba da bude. Lepa si kao lutka – dodala je Leontina.

Ona je primetila i da je Sofijina mama ukrajinka, pa je, za kraj dodala: “Vidi se ta slovenska lepota!”
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.