SLAVNA A NAŠA: Srpkinja postala zvezda Bolivuda!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVNA A NAŠA: Srpkinja postala zvezda Bolivuda!

Manekenka posle brojnih revija snimila dva filma, u kojima igra i glumi sa Harmanom Bavedžom i Adžejom Devganom

Njoj se upornost isplatila.

Nataša Stanković, dvadesettrogodišnja manekenka iz Požarevca, u oktobru 2012. godine otputovala je u Indiju.

U Mumbaj ju je poslala modna agencija „Kristal“ i ona zasad ne planira da se vrati u Srbiju. Posle brojnih revija i reklama lepa crnka se odlučila na korak više u svojoj karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Pošto se od treće godine bavi baletom, rešila je da Indijcima pokaže svoj plesni, pevački i glumački talenat.

- Posle pet meseci boravka u Indiji otišla sam na audiciju za naslovnu pesmu u filmu „Satyagraha“ poznatog reditelja Prakaša Džaa. Već sledećeg dana javili su mi da sam prošla. To je bilo moje prvo iskustvo u Bolivudu.

Posle toga sam dobila manju ulogu u filmu „Dishkiyaoon“ sa Harmanom Bavedžom - kaže Nataša, koja sarađuje i s najvećom muškom zvezdom Bolivuda Adžejom Devganom.

- U decembru prošle godine ponuđena mi je uloga u ostvarenju „Action Jackson“ sa Adžejom Devganom u glavnoj ulozi. Sa zadovoljstvom sam je prihvatila jer je to film poznatog reditelja Prabua Deva. Snimila sam i još jednu naslovnu pesmu za film „Arima Nambi“, koji izlazi u maju - ističe mlada Požarevljanka.

Nataša sebe vidi isključivo na filmu.

- Moja karijera se kreće u pravcu filma i vredno radim na sebi. Za velike uloge u Bolivudu potrebno je znanje jezika hindi. Moj talenat za igru je ovde veoma bitan, pošto se u njihovim filmovima dosta igra. Idem na časove hindija i bolivudskog plesa. Samo kao kompletan igrač i glumac uz poznavanje hindija mogu da očekujem glavne ulogu - kaže na kraju Nataša Stanković.

(S. A. R.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.