SKANDAL U ŠPANIJI: Kapiten Atletika priznao da je namestio meč!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U ŠPANIJI: Kapiten Atletika priznao da je namestio meč!

MADRID - Kapiten fudbalera Atletika iz Madrida Gabi priznao je da je učestvovao u nameštanju mečeva dok je bio član Saragose 2011. godine.

Levante i Saragosa igrali su u poslednjem kolu Primere 2011. godine. Saragosa je pobedila 2:1, a Gabi je postigao oba gola za svoj tadašnji klub. Saragosa je ovom pobedom izborila opstanak u Primeri, a Levante je prepustio bodove gostima, a ispala je ekipa Deportiva.

Gabi je u Madridu pred Sudom za organizovani kriminal rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je "radio samo ono što je klub tražio od njega".

Gabi nije sinoć igrao za Atletiko protiv Juventusa zbog povrede, a posle ovog priznanja sigurno je da ga očekuje žestoka kazna.

Narednih dana biće ispitani svi fudbaleri koji su učestvovali u pomenutom meču, a među njima je i Srbin Ivan Obradović, koji je tada igrao za Saragosu.

U izveštaju se navodi da je 12 igrača Levantea dobilo po 120.000 evra da bi omogućili da Saragosa pobedi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.