SKANDAL U NEMAČKOJ: Vegetarijanka ubacivala igle u meso po radnjama!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U NEMAČKOJ: Vegetarijanka ubacivala igle u meso po radnjama!

Policija je, od oktobra prošle godine, dobila 20 prijava o slučajevima kada su kupci u svojoj hrani (mesu) pronašli igle

Rešen je jedan od najvećih skandala u Nemačkoj!

Tamošnja policija je nakon nekoliko meseci uspela da identifikuje ženu koja je ulazila u prodavnice i u mleveno meso i mesne proizvode ubacivala igle!

Policija je, od oktobra prošle godine, dobila 20 prijava o slučajevima kada su kupci u svojoj hrani (mesu) pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igle. Policija je slučaj dosad držala tajnim, ali je postavila kamere u prodavnicama. Napravljena je snimka žene koju su tokom vikenda objavili. Nakon toga žena je identifikovana, piše Bild.

U gradu Eutin na severu Nemačke zabeleženo je 19 slučajeva, a jedan je prijavljen u okrugu Malente. Pukom srećom niko nije teže povređen, ali je jedna tinejdžerka (17), dok je jela kuvano mleveno meso, osetila je u ustima iglu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Skandal u Nemačkoj: Vegetarijanka ubacivala igle u meso po radnjama

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2014

Policija je, od oktobra prošle godine, dobila 20 prijava o slučajevima kada su kupci u svojoj hrani (mesu) pronašli igle.. . Rešen je jedan od najvećih skandala u Nemačkoj!. Tamošnja policija je nakon nekoliko meseci uspela da identifikuje ženu koja je ulazila u prodavnice i u mleveno meso i...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.