SKANDAL Srpski putnici 12 sati zarobljeni na aerodromu u Beogradu

Izvor: medio.rs, 03.Avg.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Srpski putnici 12 sati zarobljeni na aerodromu u Beogradu

Putnike iz Srbije koji su preko agencije KonTiki Travel trebalo jutros oko 6.30 sati da odlete na odmor u Hurgadu, zadesila je prava drama koja i dalje traje

Jutros sa aerodroma “Nikola Tesla” trebalo je da poleti avion kompanije “Er Kairo” u 06.30 sati za Hurgadu, sa putnicima iz Srbije koji su svoj aranžman uplatili preko agencije KonTiki Travel, ali usled tehničkih problema avion nije bio u mogućnosti da poleti.

Mehaničari ove kompanije pokušavali su da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << otklone kvar, ali prema njihovim rečima, nisu imali sredstavava. Posle toga usledilo je čekanje putnika od skoro 12 sati za koje još nije sigurno da će se, i kada završiti.

Čitateljka Telegrafa, koja se našla na tom letu, javila je da niko od nadlženih nije znao da joj kaže kada će let biti.

Foto: Telegraf

Naši sugrađani su sklopili ugovor sa KonTiki Travel agencijom, po kojoj je trebalo da krenu u 06.30 sati za Hurgadu, ali njihov let se odužio.

Redakcija Telegrafa je u nekoliko navrata pokušala da stubi sa nekim iz “Kon Tiki Travel”-a, ali se ni na jedan telefon niko nije javljao.

Pokvareni avion kompanije Er Kairo Foto: Telegraf

Ipak, prema rečima naše čitateljke koja je razgovarala s njima, ali putnici koji od ranih jutarnjih sati čekaju na avion kako bi odleteli na zasluženi odmor, od nadležnih iz agencije su dobili odgovor da oi nisu odgovorni za tako nešto i da ne znaju šta da im kažu!

Na tom letu je prijavljeno 163 putnika, i oni trenutno borave u tranzitu, čekajući da li će avion doći po njih, pošto se iz sata u sat situacija menja.

Foto: Telegraf

Naime, nadležni iz kompanije “Er Kairo” su im jutros rekli da će za sat-dva po njih doći avion koji je na letu iz Pariza, ali je sa ekrana na kom piše vreme polaska i dolaska letova ubrzo skinut.

Prema poslednjim informacijama koje smo dobili od prestavnika kompanije “Er Kairo” na aerodrom Nikola Tesla bi trebalo da sleti avion u 19.40 sati, kao i to da će se putnici ukrcati u 20.10 sati.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj drame! Poleteli za Hurgadu

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015

Putnike iz Srbije, koji je trebalo jutros oko 6.30 sati da odlete na odmor u Hurgadu, zadesila je prava drama. Poleteli tek nakon 14 sati čekanja na aerodromu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Posle višečasovnog čekanja putnici iz Srbije su konačno odleteli oko 20.25 sati za Hurgadu, nakon što...

Nastavak na Mondo...

Putnici preko 13 sati čekaju da polete iz Beograda za Hurgadu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2015

BEOGRAD - Putnike iz Srbije koji je preko agencije KonTiki Travel trebalo jutros oko 6.30 sati da odlete na odmor u Hurgadu, zadesila je prava drama koja i dalje traje...Jutros sa serodroma Nikola Tesla trebalo je da poleti avion kompanije “Er Kairo” u 06.30 sati za Hurgadu sa putnicima iz Srbije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.