SKANDAL: Rukometaši goli u bazenu

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Rukometaši goli u bazenu

Juniorski reprezentativci Srbije u rukometu napravili su nekoliko skandala na SP u Brazilu.

Nacija uveliko zna da su pušili u svlačionici i da su zbog toga kažnjeni. Isto tako se zna da na SP nije otišao lekar, pa je Darku Đukiću život bio u opasnosti kad mu je pao šećer. Ipak, otkriven je novi incident koji su napravili rukometaši - kupali su se goli u hotelskom bazenu, pa je zbog toga intervenisala policija.

Selektor Dejan Perić otkrio je za Žurnal pred članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << UO RSS nove detalje:

- Momci koji su samoinicijativno otišli na bazen nisu znali da je tamo i jedna žena. Skočili su u vodu bez šorca. Nisu se ni okrenuli, a žandarmerija je već stigla zbog remećenja reda i mira. Bilo je nemoguće svuda ih pratiti i stražariti po sobama. Posle svega moramo da menjamo filozofiju rada s mladima.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.