SIROČE Ruska porodica usvojila medvedića koji je ostao bez majke

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIROČE Ruska porodica usvojila medvedića koji je ostao bez majke

Pre tri nedelje, ruska porodica Ščerbakov dobila je novog člana-malog medveda koji nije napunio ni mesec dana. Nakon što im se pojavio u dvorištu, njegova nova porodica saznala je da su mu majku, nažalost, ubili lovci.

Porodica koja je udomila malog medveda nada se da će putem medija pobuditi interes zooloških vrtova koji bi mališanu mogli da pruže bolji smeštaj ili da ga vrate u prirodu.

Odlučili su da se pobrinu za njega, pa ga svaki dan vode u šetnju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hrane nekoliko puta dnevno. Nadaju se da će uz pomoć medija izazvati interes nekog zoološkog vrta kako bi medvedić dobio bolji smeštaj.

VIDEO> Pogledajte ovog slatkog mališana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) HUMANI GEST: Ruska porodica usvojila medvedića čiju su majku ubili lovci

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

Pre tri nedelje, ruska porodica Ščerbakov dobila je novog člana-malog medveda koji nije napunio ni mesec dana. Nakon što im se pojavio u dvorištu, njegova nova porodica saznala je da su mu majku, nažalost, ubili lovci...Porodica koja je udomila malog medveda nada se da će putem medija pobuditi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.