SESTRA UBIJENE IVANKE ĐUKIĆ: Teodora je ovo mogla da uradi samo ako ju je neko jako drogirao!

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SESTRA UBIJENE IVANKE ĐUKIĆ: Teodora je ovo mogla da uradi samo ako ju je neko jako drogirao!

"Teodora nikada ne bi povredila Ivanku, pa ona je nju obožavala", kaže za “Blic” Ljubinka Đukić, sestra ubijene Ivanke Đukić (90). Ivanku i Ljiljanu (61) Đukić brutalno je satarom ubila Teodora Viktorović, u zločinu koji je šokirao srpsku javnost.
Ljubinka ne veruje da je Teodora mogla da počini tako stravičan zločin.

PROČITAJTE JOŠ:
ISPOVEST BEOGRADSKE >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << MANEKENKE O PAKLU ELITNE PROSTITUCIJE: Teško da možeš drugačije da uspeš, koliko god da si lepa!
ZLOČIN U SVRLJIGU: Starica umrla od teških povreda koje joj je naneo mlađi muškarac!
MIRJANA KARANOVIĆ O ŽENI KOJA JE UBILA MAJKU I BAKU: Bila je nežno biće koje se borilo sa demonima!
   
- Nije dozvoljavala da bilo ko makar povisi ton na Ivanku. Ni sa majkom nikada nije imala sukobe, ovako nešto mogla je da uradi samo ako ju je neko drogirao - kaže Ljubinka.
Iako je veštačenjem utvrđeno da je Teodora u trenutku hapšenja u krvi imala čak 3,6 promila alkohola, starica tvrdi da Ivanka nikada nije dozvoljavala da se u kuću unosi alkohol ili droga. Sestra otkriva i da je porodica bila protiv Teodorine i Borislavljeve veze.
- Bugi, kako ga svi zovemo, nije za Teodorinu. Ona je ipak glumica, devojka iz umetničke porodice. Ipak, činilo mi se da je iskreno voli - priča Ljubinka.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Na satari Teodorini otisci, uloga muža misterija

Izvor: Blic, 04.Mar.2015

Prvi rezultati policijske istrage ukazuju da je Teodora Viktorović (38) pre dva dana satarom ubila na spavanju majku Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90). Viktorovićevoj je danas određen pritvor od 30 dana...Uloga njenog nevenčanog supruga Borislava Stamenkova u zločinu i dalje je misterija. Iako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.