SERIJA POVREDA: Otac i sin pali niz stepenice!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA POVREDA: Otac i sin pali niz stepenice!

Ljuban M. (84) i Pavao M. (58) prevezeni u Urgentni centar, a u roku od samo dva sata povređene još dve osobe u sličnim nesrećama

BEOGRAD - Četvorica muškaraca povređena su juče za samo dva sata u nesrećama u Beogradu. Dvojica radnika pala su sa građevine, dok su Ljuban M. (84) i njegov sin Pavao (58) iz Sremčice prevezeni u Urgentni centar nakon što su pali niz stepenice.

Ljuban M. je s teškim povredama zadržan na lečenju u Šoku E, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dok je njegov sin nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

- Svekar mi je teško bolestan. Ćerka mu je juče došla u posetu, a moj suprug je oko 11 sati otišao na sprat kako bi pomogao ocu da siđe niz stepenice. Sve vreme ga je držao. U jednom trenutku, dok su silazili, mom svekru je pozlilo, dobio je epi-napad, tresao se... Pavao ga je obuhvatio rukama, ali su u tom trenutku obojica pala - kaže potresena Mara M., snaja povređenog Ljubana.

Ona je dodala da je starac s porodicom izbegao iz Hrvatske tokom rata i da o njemu svi imaju samo reči hvale.

- Moj svekar za svoje 84 godine nikad nije bio bolestan. Uvek je nešto radio, najčešće je sređivao vinograd... Nažalost, pozlilo mu je pre dve nedelje i tad smo saznali da je oboleo - ispričala je snaja Mara.

Nesreća broj 2

PAO SA SKELE NA

BIVŠOJ AMBASADI

Milutin B. (40) povređen je juče oko 9.10, kad je pao sa skele na zgradi u kojoj je nekad bila Ambasada Nemačke u Beogradu. Radnik je pao s visine od oko tri metra kad je navodno pukla skela i s teškim povredama grudnog koša i glave kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar, gde je zadržan na lečenju na odeljenju Šok A.

Nesreća broj 3

UMALO POGINUO

ZBOG FASADE

G. S. (51) povređen je juče oko 10.40, kad je pao s visine od oko dva metra u Hadži Milentijevoj ulici. On je, kako saznajemo, radio fasadu na jednoj kući, izgubio je ravnotežu i pao. Njegove kolege su odmah pozvale Hitnu pomoć i G. S. je s povredama glave, grudnog koša i brade prevezen u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.