SELFI NA PRUZI: Mašinovođa mu spasao život, još će da zaradi 250.000 dolara!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELFI NA PRUZI: Mašinovođa mu spasao život, još će da zaradi 250.000 dolara!

Jared je navodno potpisao ugovor sa kompanijom Junkin Media, koja ćemu omogućiti da zaradi između 30.000 i 250.000 dolara

Otputujete u daleku zemlju, mašinovođa vas šutne u glavu, postanete hit na internetu i zaradite novac. Čini se da bi to mogao biti recept za uspeh u slučaju Jareda Mišela, 22 godišnjeg Kanađanina koji bi na račun svog Jutjub videa mogao da zaradi veliki novac.

Naime, Jared je potpisao ugovor sa kompanijom Junkin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Media, koja ćemu omogućiti da zaradi između 30.000 i 250.000 dolara. Prema ugovoru, trebao bi zaradi između dva i 16 dolara za svakih 1000 pogleda na Jutjubu.

Njegov video iz Perua do sada je pogledalo preko 24 miliona ljudi, a Jared je postao poznat kao "Idiot koji je šutnut u glavu". Mnogi su pokušali da provere da li se radi pravom videu ili nameštaljci, a neki  tvrde da mu je mašinovođa spasao život šutnuvši ga u glavu.

"Više me šokiralo nego zabolelo", rekao je Jared koji uverava gledaoce da je snimak pravi. Ističe da za razliku od situacije na snimku, oprezan kad je reč o poslovnim potezima vezanim za video.

"Ljudi me već vide u negativnom svetlu, kao "idiota koji je šutnut u glavu', pa ne želim da postanem idiot koji je mislio da će da zaradi milione i na kraju završi sa 400 dolara", zaključio je Jared.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.