SEĆATE LI SE FILMA TOTALNI OPOZIV? Upoznajte ženu koja je operisala devojku da bi ugradila treću doj

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE FILMA TOTALNI OPOZIV? Upoznajte ženu koja je operisala devojku da bi ugradila treću doj

Džesmin Tridevil se nada kako će MTV prepoznati njen potencijal i da će joj dati sopstveni rijaliti šou

Amerikanka (21) umetničkog imena Džesmin Tridevil želela je po nečemu da bude posebna pa se nedavno podvrgnula estetskoj operaciji nakon koje je postala ponosna vlasnica treće dojke.

Džesmin se nada kako će MTV prepoznati njen potencijal i da će joj dati sopstveni rijaliti šou

Roditelji je se, kaže, stide, ali se kako ističe pomirila sa time.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
A na pitanje zašto je ugradila treću dojku kaže da je htela da postane neprivlačna muškarcima, i da ne želi više da  izlazi.

I ako se pitate odakle vam zvuči poznato - žena sa tri dojke - onda ste se sigurno prisetili čuvene scene iz filma filma "Totalni opoziv". Samo što ovo nije film...

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIZARNO Ona je ugradila treću dojku da ne bi bila privlačna

Izvor: Blic, 22.Sep.2014

Želela je da bude posebna pa se odlučila na neobičan korak. Amerikanka poznata po umetničkom imenu Jasmin Tridevil (21) podvrgnula se estetskoj operaciji nakon koje je postala ponosna vlasnica treće dojke...Jasmin je nakon toga zaposlila i celu snimateljsku ekipu da je prate. Nada se kako će MTV...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.