SEĆATE LI SE BRENDONA SA BEVERLI HILSA: Za njim su ludele devojke, evo kako danas izgleda...

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE BRENDONA SA BEVERLI HILSA: Za njim su ludele devojke, evo kako danas izgleda...

Džejson Pristli je odigrao ulogu nestašnog dečaka, koji je u to vreme bio ogromna zvezda i miljenik tinejdžerki

Početkom devedesetih godina jedna od najpopularnijih serija na malim ekranima je bila "Beverli Hils", a devojke su bile posebno lude za Brendonom.

Ulogu nestašnog dečaka odigrao je danas 45-godišnji glumac Džejson Pristli, koji je u to vreme bio ogromna zvezda i miljenik tinejdžerki.

Nakon pomenute serije sinio je još nekoliko projekata, ali nijedan nije bio toliko popularan, pa je ostao upamćen po ulozi Brendona.

Evo kako Džejson danas izgleda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ZA NJIM SU UZDISALE SVE ŽENE SVETA: Evo kako danas izgleda čuveni Brendon iz serije "Beverli Hils"!

Izvor: Press, 21.Dec.2014

Početkom devedesetih godina jedna od najpopularnijih serija na malim ekranima je bila "Beverli Hils", a devojke su bile posebno lude za Brendonom. . Ulogu nestašnog dečaka odigrao je danas 45-godišnji glumac Džejson Pristli,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.