SDS poziva za „pet do 12“

Izvor: Šumadija Press, 26.Apr.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS poziva za „pet do 12“

Na godišnjicu formiranja Vlade, 27. aprila, Socijaldemokratska stranka razgovaraće sa građanima Srbije o neispunjenim obećanjima Vlade.

Kako najavljuju u SDS-u , ova akcija počeće u ”pet do 12“. Funkcioneri SDS-a će u akciji ”12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja” sa građanima razgovarati o posledicama neispunjavanja obećanja Vlade, propuštenim prilikama i aktuelnoj situaciji u Srbiji u svim ključnim oblastima. Socijaldemokratska stranka će takođe predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << svoje predloge za rešenja ključnih problema, na kojima su, kako ističu, radili, njihovi eksperti iz svih oblasti.

- O neispunjenim obećanjima Vlade, govorićemo ispunjavajući obećanje da ćemo kao opoziciona Stranka kritikovati loše poteze Vlade, a podržavati dobre. Nažalost, nakon godinu dana ove vlade rezultati njenog rada su, uglavnom, samo za oštru kritiku. Takođe smo obećali građanima da ćemo biti opozicija koja će za ono što kritikuje nuditi i rešenja, a ne samo besmislene medijske napade od kojih građani nemaju nikakve koristi. Svoje obećanje ćemo ispuniti i 27. aprila, kada ćemo razgovarati sa građanima Kragujevca, upravo o neispunjenim obećanjima i realnom stanju u kome se Srbija nalazi, a koje se drastično razlikuje od onoga što im se predstavlja u medijima – ističe se u saopštenju ove stranke.

Iz SDS-a poručuju da je građanima Kragujevca i cele Srbije potreban izlazak iz bajki koje se, kako oni tvrde, plasiraju u medijima, suočavanje sa istinom i konkretna rešenja.

- Odgovor na loše stanje u zemlji je komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu devedesetih, a ne rešava nijedan problem. Zato pozivamo građane Kragujevca da prisustvuju našoj akciji koja će se održati u simboličnih ”5 do 12” časova u ulici Kralja Petra Prvog, „Kod krsta“, i daju prednost konstruktivnim rešenjima i dijalogu, umesto mitingašenju zarad vlasti, koje preti da unazadi naše društvo i poništi sav napredak koji smo ostvarili u prethodnoj deceniji – ističe se u saopštenju Socijaldemokratske starnke.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.