SAZNAJEMO: Kosmajac sačuvao svu imovinu u Španiji

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJEMO: Kosmajac sačuvao svu imovinu u Španiji

Čovek koji je označen kao najveći narko-bos poseduje imovinu u ovoj zemlji vredniju nego u Srbiji, gde je procenjena na 10,7 miliona evra

BEOGRAD - Dragoslav Kosmajac (66), koga je premijer Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-bosa u Srbiji, osim u našoj zemlji poseduje vrednu imovinu i u Španiji!

Kako Kurir saznaje, istražitelji su tokom evidentiranja njegovih nepokretnosti otkrili da vrednost njegove imovine u toj državi prevazilazi iznos od 10,7 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evra, na koliko je procenjeno njegovo bogatstvo u Beogradu.

BLOKIRAN Specijalni sud Kosmajcu privremeno oduzeo imovinu

PLAĆA DRŽAVI KIRIJU ZA KUĆU

Dragoslavu Kosmajcu trenutno je na proveri sva imovina za koju se sumnja da je od 2003. do 2013. stečena nelegalno, novcem od izvršenja krivičnih dela.

- Reč je o brojnim stanovima i lokalima na Zvezdari, koje Kosmajac uglavnom izdaje. Na spisku imovine o kojoj sud odlučuje je i kuća u kojoj živi, odnosno koju sada rentira od države za 1.500 evra, pošto je ona privremeno oduzeta još dok je Kosmajac boravio u pritvoru - kaže izvor Kurira.

Popisana imovina

CARSTVO NA ZVEZDARI

Kosmajac je vlasnik ili suvlasnik 31 stana, ukupne površine 2.700 kvadratnih metara

Ima šest lokala, površine 900 kvadrata

na njegovo ime vode se 43 parcele

i 15 hektara zemljišta

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KOSMAJAC NASAMARIO DRŽAVU: Sačuvao više od 11 miliona evra u Španiji

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2015

Čovek koji je označen kao najveći narko-bos poseduje imovinu u ovoj zemlji vredniju nego u Srbiji, gde je procenjena na 10,7 miliona evra...Dragoslav Kosmajac (66), koga je premijer Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-bosa u Srbiji, osim u našoj zemlji poseduje vrednu imovinu i u Španiji!..Kako...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.