SAVETNICA PREDSEDNIKA: Kampanja protiv Nikolića traje konstantno

Izvor: Kurir, 27.Jan.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVETNICA PREDSEDNIKA: Kampanja protiv Nikolića traje konstantno

BEOGRAD - Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da kampanja protiv predsednika Republike Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom.

Pak Stanković je rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se svakog dana kreiraju nekakve afere, koje se spinuju i da se oko toga pravi velika priča. Savetnica predsednika Srbije je istakla da nekome >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije u interesu da se održi vojna parada u Beogradu u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina.

Pak Stanković je istakla da će predsednički izbori biti tek za dve godine, da je puno nerešenih problema, a da predsednik Srbije radi svoj posao na dobar način i da je posvećen Srbiji."Mi smo nedavno videli na koji način se finansiraju pojedini mediji u Srbiji. Dakle, to je dovoljan indikator da je ovakva kampanja sistematska, da se pokušava vlast predstaviti kao nesposobna, diletantska. Stalno nekakve čarke tu isplivavaju koje u suštini ne postoje", rekla je Pak Stanković.

Na pitanje novinara o odnosu predsednika Nikolića sa potpredsednicom vlade i ministarkom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukutre Zoranom Mihajlović, Pak Stanković je odgovorila da "sve ide u istom pravcu, međutim, pojedinci nekada iskoče malo u svom delovanju u nekom drugom smeru". "Predsednik u principu reaguje na ono što se dešava i pokušava nekako da vrati stvari u prave tokove", dodala je Pak Stanković. Komentarišući izjavu Mihajlovićeve da predsedniku Nikoliću "nedostaje energije", Pak Stanković je ocenila da Mihajlovićeva kvalifikuje predsednika Nikolića na neprikladan način.

(Tanjug/Pink)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.