SAMOUBISTVO ILI SPLET OKOLNOSTI: Pevačica umrla pod čudnim okolnostima

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOUBISTVO ILI SPLET OKOLNOSTI: Pevačica umrla pod čudnim okolnostima

Čermejn Maksvel, pevačica "Brownstone"-a preminula je u subotu u 47. godini života u Los Anđelesu, piše TMZ.

Pronašao je suprug Karsten Soulšok bez svesti i sa posekotinom na vratu iz koje je krvarila.

Tačan uzrok smrti još nije otkriven, kao ni okolnosti pod kojima je preminula. U njenom vratu pronađeni su komadi stakla od čaše vina pa njena porodica sumnja da uzrok smrti nije splet nesrećnih okolnosti nego samoubistvo.

Njen brat Brandon Maksvel potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je vest o tragičnom događaju i na društvenim mrežama napisao da zbog sestrine smrti preživljava veoma teške trenutke u životu.

Omg my heart just stopped

Čermejn je bila članica popularne R&B grupe 90-ih "Brownstone". Najveći uspeh grupa je ostvarila hitom "If You Love Me" iz 1995. godine za kojeg su grupe osvojile Billboard Music Award i nominaciju za Grammy.

(Pulsonline)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica umrla pod čudnim okolnostima!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2015

Čermejn Maksvel, pevačica "Brownstone"-a preminula je u subotu u 47. godini života u Los Anđelesu, piše TMZ...Pronašao je suprug Karsten Soulšok bez svesti i sa posekotinom na vratu iz koje je krvarila. Tačan uzrok smrti još nije otkriven, kao ni okolnosti pod kojima je preminula. U njenom vratu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.