SAMO DA NEKO NE POGINE Odavde nasa deca skacu u reku kako bi bila popularna

Izvor: medio.rs, 06.Jul.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO DA NEKO NE POGINE Odavde nasa deca skacu u reku kako bi bila popularna

Ovim tekstom želimo da apelujemo na omladince sa viškom energije da je kanališu na neki drugi način

Poslednjih par dana, omladina je poludela za nekim novim fazon, a to je da su počeli da skaču sa beogradskih mostova. Snimci tih suludih skakanja su postavljeni na Jutjubu, a šireni su putem društvenih mreža kako bi ta deca postala sve popularnija.

Na njihovim profilima se može pročitati kako se ponose tim poduhvatima, i kako to nije ništa za njih. Niko ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kada će od te igračke ispasti plačka, i da li će neko uraditi nešto povodom tog pitanja.

Ekipa Telegrafa je otišla do Starog železničkog mosta da bi videla da li su prisutni pripadnici MUP-a koji vode računa o bezbednosti na mostu, ali na njemu nije nikoga bilo što dovodi do zaključka da je most i dalje “slobodan” za skakače.

Printskrin: Youtube/Apatinac Jelenko

Podsećamo da je bilo, relativno skoro, slučajeva ljudi koji su hteli sebi namerno da oduzmu život, i nisu imali ni malo snage da se zabavljaju.

Drugim rečima, izuzetno je tanka linija između ove krajnje neukusne zabave i fatalne smrti.

Ovim tekstom želimo da apelujemo na omladince sa viškom energije da tu istu energiju kanališu na neki drugi način. Verujemo da oni svi misle da su fizički spremni, i da uz opravdanje što su mladi mogu to da rade, ali ništa od toga neće koristi, ako bude došlo do najgoreg.

Roditelji zajedno sa policijom bi trebali da spreče ove nenormalne poduhvate, da neki od tih neiživljenih klinaca ne bi završio fatalno.

POGLEDAJTE SNIMAK MOSTA SA KOJEG KLINCI SKAČU:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.