SAMA-I-VREDNA-Snajka-za-pozeleti

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMA-I-VREDNA-Snajka-za-pozeleti

Pevačica postaje prava domaćica

Pop pevačica Milena Ćeranić, koja svakodnevno puni novinske stupce pričama o njenom ljubavnom životu, preko društvene mreže "Fejsbuk" obaveštava svoje fanove o aktivnostima u privatnom životu.

Ona je tako danas podelila fotografiju iz jednog supermarketa, ispod koje je napisala "pozdrav iz kupovine".

Očigledno da je Milena prava domaćica, samo još da pronađe partnera koji će zauvek biti pored nje s obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << to da je njen trenutni dečko, Vladimir Dašić, u braku.

- Nikome ja ne mogu da rasturim brak. Ne postoji treća osoba, za mene su svi koji to ne razumeju debili i neandertalci. Ne može nikad, aman-zaman, da bude treća osoba kriva. Kriva sam ja i ta moja druga osoba, a treća ne postoji. Ko će, bre, meni mog muškarca da uzme ako ja to ne dam?! Ma ne dam i tačka! Ako ti dozvolim, izvoli, a ako ti ne dam, cvrc, malo sutra - napisala je nedavno na "Fejsbuku" pevačica.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.