Izvor: Blic, 22.Maj.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM U KUĆI Sin (5) našao TAJNI ŠTEK roditelja i napravio SLAGALICU da zaplačeš

Roditelji, ne ostavljate malu decu samu u kući. Pre svega nije bezbedno, a može vas i skupo koštati. Ove savete izgleda nikom nije dao kineskim roditeljima u gradu Ćingdao, koji su svog petogodišnjeg sina ostavili samog u kući i posle gorko zažalili.

Boy, 5, tears up banknotes worth £5,500 after he was left alone at home in China https://t.co/MCbECjSDgA

Detetu se srećom ništa nije desilo, ali je napravio štetu od oko 6.500 evra. Naime, mališan je naišao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sakriveni novac roditelja i počeo da se igra. Bilo mu je zanimljivo i uspeo je da svaku novčanicu pocepa u paramparčad!

U paketu je bilo sakriveno 50.000 juana, koje se pozajmica od banke. Otac dečaka je pokušao da se dogovori sa bankom i zamoli ih da mu zamene novac, međutim, to sada nije moguće.

U banci su mu rekli da će mu ipak izaći u susret, ukoliko zalepi novčanice i vrati ih u prethodno stanje. Gospodin Gao, po zanimanju biznismen, dva dana se bavio "slaganjem slagalice" i na kraju je odustao.

- Novčanice su iscepane na tako male komade, da ne mogu da povežem koji deo kojem pripada - rekao je otac dečaka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.