SAHRANJENA S UBICOM Mariju Pavlovic stavili u istu raku s muzem Acom koji je zadavio

Izvor: medio.rs, 28.Jan.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENA S UBICOM Mariju Pavlovic stavili u istu raku s muzem Acom koji je zadavio

Najbližim rođacima Pavlovića još nije jasno zašto je Aca presudio i Mariji i sebi, ostavivši dvoje siročića - sina starog osam godina i četvorogodišnju ćerku

Mioničanin Aca Pavlović (31) kojije u subotu zadavio suprugu Mariju (31) pa se obesio o vrbu,sahranjen je zajedno sa nesrećnom ženom u istom grobu.

STRAVIČAN PRIZOR: Ubio ženu u kolima, pa se obesio o drvo! (FOTO)

Na mioničkom groblju, koje se nalazi nedaleko od kuće u kojoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << živeli Pavlovići, mnogobrojni rođaci i prijatelji juče su u suzama gledali kako dva sanduka spuštaju u istu raku, piše Informer.

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muž ubio suprugu, pa se obesio!

Najbližim rođacima Pavlovića još nije jasno zašto je Aca presudio i Mariji i sebi, ostavivši dvoje siročića – sina starog osam godina i četvorogodišnju ćerku.

Foto: Telegraf

MAJKO, OTHRANI DECU, MORAM DA UBIJEM ŽENU I SEBE: Oproštajno pismo muža koji je zadavio ženu, pa se obesio!

– Niko od rođaka i prijatelja ne zna šta ga je nateralo na ovo. Njegovo oproštajno pismo nam još nije predato, tako da možemo samo da nagađamo. Svi znaju da je Aca imao ljubavnicu u komšiluku, ali nikome nije jasno zašto je sve ovo uradio i šta je hteo time da postigne. Ostavio je dvoje sirotana. O njima će za sada brinuti Acina majka – rekao je rođak Pavlovića.

UBIO MI ĆERKU ZBOG LJUBAVNICE: Muž koji je zadavio suprugu želeo razvod zbog komšinice!

Inače, samo nekoliko sati pre nego što je Aca zadavio Mariju, njena sestra Jelena je prijavila policiji da joj se nesrećna žena požalila kako joj je muž pretio smrću. Jelena tvrdi da policija nije reagovala na ovu prijavu, a u potragu za Pavlovićima krenuli su tog dana tek oko 18 sati, kad je već bilo kasno.

Foto: Telegraf

ZNALA SAM DA ĆE MI UBITI SESTRU: Ovako je izgledao Marijin i moj poslednji razgovor!

– Marija me je zvala u subotu pre podne i rekla mi da joj je Aca pretio da će je ubiti. Ja sam odmah pozvala policiju u Mionici i prijavila ceo slučaj, međutim, dežurni policajac me nije shvatio ozbiljno i nije ništa preduzeo. Bila sam čula da je kolima otišla sa Acom negde u pravcu Valjeva – rekla je Jelena.

Pošto joj se sestra nije javljala na telefon, policiju je ponovo pozvala oko 18 sati.

– Onda je i Acin brat prijavio nestanak i tek tad je počela potraga, ali već je bilo kasno. Da su me već u policiji ozbiljno shvatili tog jutra, možda bi oboje bili živi, a deca ne bi ostala bez roditelja – kaže Marijina sestra.

Na drugoj strani, u valjevskoj policiji kažu da nemaju evidentiranu prijavu od subote pre podne, već samo onu koja je stigla oko 18 sati. U svakom slučaju, obećali su da će proveriti sve Jelenine navode.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.