Ruse kose Bruse imaš

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruse kose Bruse imaš

Nekada prvi muškarac u klanu Kardašijana, po svemu sudeći sve je bliži tome da postane žena. Iako Brus Džener još nije potvrdio da se podvrgao promeni pola, njegov izgled dovoljno govori, a indirektno je to potvrdila i njegova poćerka Kim.

Zamahivanje dugom kosom i nehajan pokret manikiranom rukom prepoznatljivi su maniri dama, a Brus Džener je to doveo da savršenstva.

Upravo tako su ga tokom jučerašnjeg dana uslikali paparaci u Los Anđelesu.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada se pre godinu i po dana rastao od supruge Kris, fotografi stalno prate Brusa, a u to vreme počeli su da kolaju tračevi da menja pol.

On, kao i njegova sada već bivša supruga, to nikada nisu komentarisali, ali je Kim Kardašijan u neku ruku potvrdila veliku promenu kod svog očuha.

- Svi prolazimo kroz različite stvari u životu, i mislim da je to slučaj sada sa Brusom. Podeliće sa svima promene u svom životu kada bude bio spreman. On je na jednom velikom putovanju, o kom samo on može da vam priča. On je moj otac i uvek ću ga podržati, bez obzira na sve - rekla je Kim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.